Банер
Банер
Loading...

Вініна, вул. Ватутіна, 9В

Адреса: 21000, м. Вінниця, вул. Ватутіна, 9В

Телефони: (067) 286-28-93, (0432) 55-72-60, (0432) 55-72-59

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Час роботи: ПН-Пт: з 9.00 до 16.00; Сб, Нд: Вихідні

Опис діяльності:

Компанія "Вініна", була заснована в 2000 році. Наша компанія одна з перших почала виробляти вакуумні макарони, що дало можливість поліпшити продукцію. Компанія постійно модернізує своє обладнання, що дозволяє досягати максимально високих і якісних результатів, використовуючи при цьому мінімальні витрати, що у свою чергу позначається на низької вартості продукції.

Для виготовлення макаронних виробів використовується борошно вищого гатунку власного виробництва, що відповідає стандартам виробництва макаронних виробів і основним вимогам споживачів: товарний вигляд, смакові якості, збереження форми при приготуванні, відсутність крошения. Наша продукція не має аналогів в Україні, технологія нікому не передаються і випускається тільки на нашому підприємстві! Завдяки чому, ми можемо гарантувати високу якість нашої продукції. 

Для виробництва борошна, ми використовуємо тільки зерно вищого класу, що в свою чергу дозволяє борошні нашої компанії відрізнятися чудовими хлібопекарськими якостями, без будь-яких добавок і
консервантів. 

Характеристика борошна: 
Білизна не менше 60 одиниць 
Клейковина не нижче 24% ІДК 60-80 одиниць 
Вологість не більше 14% залежно від сезону.

Компанія "Вініна" стабільно розвивається. У плани розвитку підприємства входять: подальше розширення асортименту продукції, видів фасування, збільшення обсягів виробництва. Найближчим часом планується встановлення нового обладнання для поліпшення якості та розширення асортименту виробленої продукції. 

На даний момент компанія "Вініна" володіє і виробляє свою продукцію під такими брендами: 
"Вініна - макаронна батьківщина" 
"Вініна - млин'' 
"Пан Кучеренко".

За час свого існування компанія придбала велику кількість надійних і впевнених партнерів, також компанія завжди готова співпрацювати з новими партнерами і всіляко їм допомагає. Якщо Вас цікавить співпраця з нашою компанією, завжди будемо раді обговорити індивідуальний підхід партнерства. Дружній колектив компанії "Вініна" впевнений в тому, що віддавши перевагу нашій продукції Ви обов'язково залишитеся задоволені якістю і ціною!

Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер