Банер
Банер
Loading...

Відкрите поле № 3 2

ТРЕТЯ ПЕРЕДАЧА- ВІРТУАЛЬНИЙ, ІНТЕРАКТИВНИЙ ДЕНЬ ПОЛЯ «ВІДКРИТЕ ПОЛЕ»

 Друзі, колеги, просто СкаЖені! Ми не стоїмо на місці, ми рухаємося вперед і за вихідні змонтували для вас свіжу передачу «ВІДКРИТЕ ПОЛЕ»!


Хочемо трохи похвалити вас – учасники професійної спільноти і нас – тих, хто створює для вас умови вільного професійного спілкування. Наша передача «ВІДКРИТЕ ПОЛЕ» потихеньку перетворилася в імпровізований День Поля, який має повномасштабну відео версію!

Чим ми відрізняємося від інших Днів Поля:

Перше: МИ, РОЗГЛЯДАЄМО ТІЛЬКИ ПРОБЛЕМИ, ЯКІ ВИНИКАЮТЬ В ПРОЦЕСІ ВЕГЕТАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ЯКІ ОБГОВОРЮЮТЬ СКАЖЕНІ АГРОНОМИ…

Друге: МИ ОДРАЗУ ДАЄМО ЯКОМОГО БІЛЬШЕ РІШЕНЬ ВИЯВЛЕНИХ ПРОБЛЕМ…

Третє: ПРИ ПЕРЕГЛЯДІ ПЕРЕДАЧІ, СКАЖЕНІ І ПІДПИСНИКИ НАШОГО КАНАЛУ НА ЮТЮБІ МОЖУТЬ ДОДАВАТИ СВОЇ РІШЕННЯ НАГАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ НА КУЛЬТУРАХ.

Четверте: МИ ПРАЦЮЄМО ТІЛЬКИ НА НЕПІДГОТОВЛЕНИХ ДЛЯ ЗЙОМОК ПОЛЯХ!

Ми вдячні всім СкаЖеним, хто знайшов час і  приїхав на наше запрошення на знімальний майданчик «ВІДКРИТОГО ПОЛЯ». Ви своїми очима  мали змогу побачити, як знімається передача, а також взяти участь в обговоренні головних проблем на полях звичайного фермерського господарства «ВЕЛЕС АРС», що у Вінницький області!

Ми почули критику глядачів, що попередні передачі вийшли дуже великими, отож третя передача буде складатися з невеличких частин.

Для зручності глядачів, ми даємо метрику всієї програми:

Перша частина: ТЕРЕВЕНЬКИ СКАЖЕНИХ і огляд проблем на полях кукурудзи.

Друга частина: Огляд проблем на полях пшениці та ріпаку.

Третя частина: Огляд проблем на полях соняшнику і сої, та ІНФОРЕМАНЕНТ.


Вибрати мову

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер